Test din viden om Afrika og vær med i lodtrækningen om et gavekort til Salling Group på 1.500 kr.
Start quiz her!

Hold hvidvinen kølig om sommeren med en vinkøler

Er der noget bedre end et koldt glas hvidvin om sommeren? Hvis du er som de fleste andre, så kan du heller ikke vente til sommer. Den byder nemlig på lange og hyggelige grillaftener på terrassen – og her må der gerne blive indtaget rigelige mængder af hvidvin. Hvis du vil sikre, at hvidvinen holder sig kølig, så er det en god idé at investere i en vinkøler. Læs mere her.

Derfor bør du købe en vinkøler

En vinkøler er en smart lille køler, som hjælper med at holde hvidvinen kold. Den er især nyttig på de varme sommerdage, hvor det generelt er svært at holde din vin kold, når den står på spisebordet i solen. Med en vinkøler kan du nemt sikre, at din hvidvin har den helt rigtige temperatur, uanset om den står i solen eller ej.

Der findes mange forskellige typer af vinkølere på markedet i dag, og det kan være svært at vælge den rigtige. Du kan få vinkølere i forskellige størrelser, designs og prisklasser. Nogle vinkølere er små og kompakte, mens andre er større og mere avancerede med indbyggede termostater. Find din vinkøler her.

Sådan vælger du den rigtige vinkøler

Som nævnt, findes der mange forskellige typer af vinkølere. Du bør derfor beslutte dig for, hvad formålet med vinkøleren er. Vil du have en praktisk og billig model, som du nemt kan have med dig på farten, så findes der batteridrevne modeller, som dog sjældent kan holde strøm særligt længe, og derfor er det ikke den mest optimale løsning.

I stedet bør du overveje at investere i en vinkøler, som fungerer på traditionel vis – ved at du lægger et køleelement fra fryseren ned i den. Det er praktisk, nemt og ikke mindst funktionelt, selvom den naturligvis ikke fungerer længere, når køleelementet er tøet op. Det er derfor en god idé at være i nærheden at en fryser.

Alligevel er de praktiske, når du bare skal sidde og nyde et godt glas hvidvin på terrassen en sommeraften. Her kan den holde vinen kold, og når køleelementet er tøet op, tager du blot et nyt fra fryseren. Så skal du blot bruge et par hvidvinsglas, en god hvidvin og godt selskab for at fuldende den perfekte sommerdag.